De Stadskrant Puzzelbox Winactie

De Stadskrant en Ben Knelange, eigenaar van de Puzzelbox, gaan samen een mooie Edam-puzzel ontwikkelen. Die later verkocht onder meer zal worden in de winkel Dwars aan de Voorhaven. Daarvoor roepen de initiatiefnemers bewoners op om een mooie foto in te zenden.

Stuur jouw allermooiste Edam-foto in, waarvan jij denkt dat er de allereerste (hedendaagse) Edam-puzzel van gemaakt moet worden. Doe dat uiterlijk zondag 7 november op het mailadres stadskrant@wxs.nl.

Op de site en de Facebookpagina van De Stadskrant zullen alle inzendingen worden gepubliceerd voorzien van een nummer en iedereen mag dan stemmen.
Als achterban kun je uiteraard jouw achterban mobiliseren om op jouw allermooiste Edam-foto te stemmen.

Zodra de winnaar bekend is,  kan de puzzel besteld worden via de Puzzelbox. Dan heeft iedereen voor de Kerst nog een fraaie Edam Puzzelbox onder de boom liggen.
De winnaar ontvangt sowieso zes maanden de Puzzelbox, helemaal gratis en misschien wel ‘eeuwige roem’.

Ook ontvangt de winnende fotograaf gratis en voor niets haar/zijn eigen Edam Puzzelbox in tweevoud, als heuse 1000-stukjes legpuzzel (68x48cm.), gemaakt van het allerbeste Nederlandse puzzelkarton.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook