De Mol van Woudenberg


De Mol van Woudenberg


Ein-de-lijk is het dan zover: het speculeren over wie de kandidaten van De Mol van Woudenberg zijn, is van start gegaan. Zou het misschien Sponsbob zijn? Of zou Huilie Huilie het geheim met zich meedragen? Maar het kunnen natuurlijk niet alleen maar mannen zijn. Misschien heeft Gonzo of Wokkel ons wel wekenlang voorgelogen… Kijkend naar deze dames is die kans natuurlijk Groot.
In de week van 8 tot en met 15 augustus 2020 zullen 9 kandidaten hun best doen om de pot zo gevuld mogelijk te krijgen, zodat het team dat aan het einde van de week de Mol weet te ontmaskeren hiermee naar huis gaat. Deze Mol zal er in deze week alles aan doen om de spellen te saboteren zodat er vrijwel niets in de pot komt. Lukt het de teams om de Mol de ontmaskeren? Vanaf 1 februari zal de inschrijving worden geopend. Kijk voor meer informatie op www.bosvolk.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook