de Kloten van de Bock

de Kloten van de Bock

Zondag 17 oktober wordt er in Edam weer de Kloten van de Bock georganiseerd. Ofwel een rondje klootschieten over de vesting van Edam met tussenstops in de lokale horeca om een bockbier te drinken.

Klootschieten over de vesting

Er wordt gestreden in teams van 5 personen. Die moeten een bal over het vesting pad gooien/rollen. Waar de bal het pad verlaat moet de volgende uit het team weer starten. Het team dat in de minste worpen het rondje vesting aflegt wint de prijzen!

Bokbier bij de lokale horeca

Het verzamelpunt is De Prinsenbar. Zodra we compleet zijn vertrekken we richting De Harmonie voor de eerste bockbier. Vervolgens begint het klootschieten op de Noordervesting en gaan we via de Westervesting richting Thomas Café voor het tweede bockbier. Het laatste stuk vesting waarop gespeeld wordt is de Zuidervesting en die komt toevalligerwijs uit bij de De Gevangenpoort. Als we daar het derde bockbier op hebben sluiten we weer af in De Prinsenbar voor het vierde bokbier en de prijsuitreiking. Daarna borrelen we gezellig verder!

Aanvang: 13.30 uur
Deelname per persoon (18+): €17,50
Inschrijven: 06-25040860
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook