De Harmonie pakt de draad weer op!

De traditie van de Harmonie om direct na Oerol Andre Manuel naar Edam te halen voor een voorstelling blijft overeind, ook als was er een uitgekleed Oerol en komt de Harmonie weer langzaam op gang. 
Al ruim 25 jaar staat deze Tukker bekend als de bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: ‘’André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland."
Zaterdag 17 juli 19.30 uur Andre Manuel. Reserveren www.harmonie-edam.n

Marcel Kapteijn & the  Raindogs
Marcel Kapteijn & The Raindogs zijn altijd op zoek naar akoestisch briljante plekjes. Waar ze het publiek kunnen verwennen met eigen liedjes die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.
Zondag 18 juli 17.00 uur. Vrij entree.

Sam & Julia
Sam & Julia zijn een indie-folkrock duo uit Amsterdam. Met hun karakteristieke stemmen en eigenzinnige songs, vullen ze elkaar perfect aan. Op dit moment werken ze aan hun debuut album, waarvan de eerste single op 12 juni 2020 is uitgekomen.De single Come Cry zette Sam & Julia op de kaart en hun EP So Far, So Good (2019) werd de eerste release op het label ‘I Love My Label’ van Tim Knol. Ze kregen lovende kritieken, zo waren ze o.a te gast bij ‘Vrije Geluiden’ en speelden ze meerrmaals op de nationale radio.
Zaterdag 24 juli 19.30 uur. Reserveren www.harmonie-edam.nl

Jack Jonk & Ad Smits, Minke Postma & Peter Oudendijk
Tijdens de Lock Down kwamen ze graag voor een livestream naar de Harmonie en nu het weer live  kan herhalen ze hun sets met groot enthousiasme nog een keer .Vier ervaren edammer muzikanten in twee splinternieuwe duo´s.
Zondag 25 juli  17.00 uur. Vrij entree.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook