De Grote Sinterklaasloterij 2019 gaat van start!

De Grote Sinterklaasloterij 2019 gaat van start!

LOVE tv-uitzendingen nu ook online terug te zien!  94 deelnemende winkeliers  Extra Online Prijsvraag: ‘Waar is Piet?’

De Grote Sinterklaasloterij 2019 gaat van start!

Op maandag 4 november gaat de Grote Sinterklaasloterij 2019 van start! Vanaf dat moment krijgt u als consument bij alle deelnemende winkeliers uw bestede bedrag in Sinterklaasloten retour, waarmee u kans maakt op geweldige prijzen!

TV-uitzending in aangepaste vorm en extra online prijsvraag
Ook in 2019 is de Grote Sinterklaasloterij te volgen in de weide omgeving van Edam-Volendam via RTV LOVE. Niet alleen op TV maar ook via facebook en YouTube. De uitzendingen zijn dus op ieder moment terug te zien. Vier weken lang op zaterdagavond om 19.00 uur maakt Jenny Smit de extra prijswinnaars bekend en gaat bij hen thuis op bezoek. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

‘Waar is Piet?’
Helemaal nieuw is de extra online prijsvraag ‘Waar is Piet?’. Via Facebook wordt een bewerkte foto gedeeld van een locatie in onze gemeente. Op de website www.grotesinterklaasloterij.nl kan onder vermelding van uw persoonlijke Pietenpasnummer geraden worden naar de juiste locatie.
Raad u als eerste op welke locatie Piet is? Dan wint u een leuke prijs. Volg de Grote Sinterklaasloterij op facebook, zodat u als eerste op de hoogte bent!

Winkeliers in Edam doen weer mee
In Edam werd vorig jaar enthousiast gereageerd op de Grote Sinterklaasloterij. Daar doen dit jaar ook weer 19 winkeliers mee aan de actie. Extra kansen om te winnen dus!

De Grote Sinterklaasloterij 2019 werkt als volgt:
U ontvangt bij elke aankoop het bestede bedrag terug in Sinterklaasloten. De Sinterklaasloten worden uitgegeven in coupures van € 5,- € 10,- € 25,- € 50,-. Alle ingevulde en ingeleverde Sinterklaasloten loten mee voor mooie prijzen. Ingevulde Sinterklaasloten kunnen worden ingeleverd bij alle aangesloten winkeliers, voorzien van naam- en adresgegevens of een uniek Pietenpasnummer, op te vragen via de website www.grotesinterklaasloterij.nl.

Pietenpas
Op de Sinterklaasloten dient u uw NAW-gegevens in te vullen. Maar het kan ook simpeler! Op www.grotesinterklaasloterij.nl kunt u zichzelf registreren met NAW-gegevens en e-mailadres, in ruil voor een uniek en makkelijk te onthouden Pietenpasnummer dat op alle loten kan worden ingevuld. Veel makkelijker en sneller! De Pietenpas is verkrijgbaar bij iedere deelnemende winkelier. Houd uw geactiveerde Pietenpas de komende weken op zak, u kunt hier zomaar extra prijzen mee winnen! Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en worden na afloop direct verwijderd.

4 Grote Lotentrekkingen
Uit alle ingeleverde loten worden iedere week 40 prijswinnende loten getrokken. 
Uitslagen worden gepubliceerd op de website van de NIVO in weekblad de NIVO, de Stadskrant, op www.grotesinterklaasloterij.nl en op social media. Alle prijzen worden uitgekeerd in speciale Grote Sinterklaasloterij cadeaubonnen, uitsluitend te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Sponsoren
Zonder de financiële steun van onze sponsoren is deze actie niet mogelijk.
Graag bedanken wij onze sponsoren:

1.  Hoofdsponsor Drukkerij-Uitgeverij NIVO
2.  Kwakman Groep
3.  Okébox Self-storage
4.  Bond administratie/advies
5.  Molenaar & Zwarthoed adviseurs
6.  Nemassdeboer makelaars & verzekeringen
7.  Nbc van roemburg & partners accountants/adviseurs
8.  E.T.B. Cas Sombroek
9.  Hein Koning administratie en belastingadvies
10.Grafisch Goed
11.Vd 119 – Vis van het schip
12.Sierbestrating Jonk
13.Duurzaamaan
14.Platvis
15.Bij ’t Vuur Installatietechniek


Belangrijke data
Start uitgifte loten op maandag 4 november
Intocht Sinterklaas op zondag 17 november
Prijzentrekkingen Publicatie Prijswinnaars          Sinterklaas Prijzenjacht
1e trekking: ma 18 november uitslag NIVO /Stadskrant 20 november LOVE 16 november 19.00 uur
2e trekking: ma 25 november uitslag NIVO /Stadskrant 27 november LOVE 23 november 19.00 uur
3e trekking: ma   2 december uitslag NIVO / Stadskrant 4 december LOVE 30 november 19.00 uur
4e trekking: ma   9 december uitslag NIVO / Stadskrant 11 december LOVE   7 december 19.00 uur
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook