De Dwars Edam Puzzelbox puzzel ‘Waterdag’

De Dwars Edam Puzzelbox puzzel ‘Waterdag’

Wil jij De Dwars Edam Puzzelbox met legpuzzel ‘Waterdag’ los kopen? Dat kan! Bestel deze puzzel heel eenvoudig en wij verzenden jouw Puzzelbox helemaal gratis! Ook leuk om cadeau te geven!

Dit betreft een pre-order. De Dwars Edam Puzzelbox is vanaf half december beschikbaar en zal voor de kerstdagen geleverd worden! Hij kost €19,95

Over deze Dwars Edam Puzzelbox met het thema ‘Waterdag’

De Dwars Edam Puzzelbox ‘Waterdag’ bevat een unieke 1000-stukjes legpuzzel van maar liefst 68 x 48 cm.
Kwalitatief meest hoogwaardige dikke 1,9 mm. puzzelstukjes vervaardigd uit blauw Nederlands Eska puzzelkarton.

Foto Rick Huygen (www.rickhuygenphoto.nl)

— Dit product betreft een losse aankoop en geen Puzzelbox abonnement! —

 

Edam: historische stad vol evenementen!
De Waterdag in Edam als gezelligste dag van het jaar

‘Een plaats waar je je thuis voelt.’ Zo omschrijven heel veel inwoners en bezoekers de oude kaasstad. Edam is klein maar telt relatief gezien enorm veel monumentale panden. En heeft een actieve bevolking die de kleine voormalige Zuiderzeestad leefbaar houdt! De stad eert zijn tradities en staat bekend om de vele leuke evenementen.

De Waterdag is daar één van. Op de derde zaterdag in augustus vormt de binnenstad het decor voor de grootste vrijmarkt van de regio. Daarbij vinden die dag op en rond de grachten sportieve activiteiten plaats. Waterdag is dan ook één van de gezelligste dagen van het jaar, waarop bijna elke inwoner zich voor even een echte handelaar waant.

Maar bovenal vormt Waterdag een dag waarop de inwoners en bezoekers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Net terug van vakantie, nog vlak voordat het ‘echte leven’ weer opstart, ontspannen flaneren over de lange grachten op zoek naar een koopje.

Bestel nu De Dwars Edam Puzzelbox en beleef vele uren puzzelplezier en momentjes van rust en ontspanning en kom helemaal terug in die heerlijke zomerse Waterdag-sferen.

De Dwars Edam Puzzelbox met het thema ‘Waterdag’ is ook te koop bij Dwars, cadeauwinkel in Edam. Voorhaven 129, 1135 BP Edam. www.dwars-edam.nl

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook