De Burghwall is weer open!

Eindelijk is het zover, na bijna drie maanden mag ook de Burghwall eindelijk de deuren weer openen en daar zijn Astrid en Ben Günther heel erg blij mee. “Nog niet alles kan weer opgestart worden en we zullen moeten wennen aan de anderhalve meter cultuur. We hebben in de Burghwall alles zodanig ingericht, dat we kunnen draaien binnen de door de overheid gestelde regels.”

Zo zijn de tafels opnieuw ingedeeld en de biljarts over twee zalen verdeeld zodat iedereen de ruimte heeft. Tevens zijn er handschoentjes, mondkapjes, desinfecterende gel en papieren handdoekjes. “We hebben er vertrouwen in dat we er samen met de gasten snel aan zullen wennen.”

“Wat kan er wel en wat kan er niet, dat is de vraag die ons, maar ook onze gasten de afgelopen weken heeft beziggehouden. Om te beginnen mag de horeca van de Burghwall weer open, gasten dienen van te voren te reserveren en een aantal vragen te beantwoorden. Reserveren kan op de website via deburghwall.nl/corona-check, telefonisch en per formulier bij de ingang, we maken het zo makkelijk en veilig mogelijk.”

Van de gemeente heeft de Burghwall toestemming gekregen om een tijdelijk terras in te richten, zodat er wat meer ruimte komt om gasten te ontvangen. “Vanaf nu is het dus mogelijk om binnen en buiten te lunchen bij de Burghwall, het is wel net als binnen alleen op reservering.”

Een aantal verenigingen heeft groen licht gekregen om weer op te starten. Wil je weten of je weer deel kunt nemen aan verenigingsactiviteiten in de Burghwall, neem dan contact op met het bestuur van uw vereniging. Ook hiervoor geldt een reserveringsbeleid, die de verantwoording is van de vereniging zelf. Indien er ook gebruik gemaakt wordt van de horecavoorzieningen tijdens de verenigingsactiviteiten zal de reservering via de Burghwall verlopen.

Binnensporten zijn nog niet toegestaan, dat betekent dat de competities van de bridgeclub en de biljartverenigingen nog even moeten wachten op groen licht. Tot die tijd kan er individueel recreatief gebiljart worden, uiteraard ook via reservering.

De afgelopen maanden is de Burghwall op een laag pitje doorgegaan, zo is het ‘Eten wat de pot schaft’ als bezorg/afhaalservice doorgegaan en hebben we lunches voor bedrijven verzorgd. We blijven hier mee doorgaan en serveren ook weer ‘Eten wat de pot schaft’ in de Burghwall zelf. Meer weten of reserveren? Bel Astrid! 203 743.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook