Dankzij handige software maak je van papieren werkbonnen verleden tijd

Dankzij handige software maak je van papieren werkbonnen verleden tijd

Een werkbon is het formulier dat door uw buitendienstmedewerker wordt ingevuld. Deze aparte werkbon dient na elke nieuwe klus ingevuld te worden.Door gebruik te maken van werkbonnen blijven de facturatie en klantgegevens up-to-date.  Op deze werkbonnen zijn de volgende gegevens te vinden:

● Gegevens van de klant
● Eigen gegevens
● Wanneer de werkzaamheden zijn verricht
● Welke werkzaamheden
● Tijdsduur werkzaamheden
● Overige informatie zoals reistijd of bijzonderheden

Voordelen van de werkbonapp bij OutSmart
1. Met de werkbonapp van OutSmart zijn alle werkbonnen terug te vinden in één app. Op deze manier kunnen werkbonnen gemakkelijk teruggevonden worden. Daarnaast is het gemakkelijk om te herleiden welke werknemer bepaalde werkzaamheden heeft uitgevoerd
2. Niet langer last hebben van onleesbare werkbonnen. Doordat alle werkbonnen zich in de digitale app bevinden, zijn ze altijd goed te lezen. Hiermee is ook gelijk de urenregistratie op orde, omdat deze zijn gebaseerd op de planning.
3. Bij OutSmart gaat het verder dan enkel alleen een digitale werkbon. Werkbonnen kunnen voorzien worden van foto’s, waarmee werknemers het resultaat van hun werk kunnen tonen.
4. Werkbonnen kunnen direct ondertekend worden voor akkoord bij de klant. Hiermee kan de factuur meteen verzonden worden.
De Outsmart Apple Watch App
OutSmart introduceerde als eerste field service software supplier in Europa een app die gebruikt kan worden op de apple watch. Urenregistratie wordt hierdoor nog makkelijk gemaakt. Zo ben je nu om met deze zaken zoals reistijd en pauzes allemaal in één app bij te houden. De app is ook weer gekoppeld met de back office planning, waardoor uren automatisch verwerkt kunne worden.

Routeoptimalisatie
Efficiënter werken dankzij route optimalisatie software van Outsmart gebeurt door het uitstippelen van optimale routes voor jouw medewerkers. Met de invoering van deze extra module bespaar je zowel tijd als geld. Dit gebeurt doordat de computer alle klussen optimaal inplant met een digitaal planbord.

Koudsmart
Naast de aanvullende module routeoptimalisatie is er ook een speciale module gericht voor alle installateurs actief in de koeltechniek sector. Met deze module is informatie over jouw koudemiddelbalans altijd up-to-date en creëert het een overzicht van jouw voorraad koudemiddelen. Daarnaast worden alleen transacties en werkzaamheden digitaal geregistreerd.

CRM Plus
De laatste extra module die door OutSmart wordt aangeboden is de CRM Plus. De CRM Plus module is een uitbreiding op jouw CRM functionaliteiten takenpakket. Deze module geeft in één overzicht alle facturen, werkbonnen en offertes weer. Het heeft ook nog de volgende functies:

● Het bouwen van salesfunnels
● telefoonintegratie
● direct mailing
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook