Damslagfonds verlengt aanvraagperiode financiële ondersteuning jeugdactiviteiten


De maanden maart en april waren decennia lang de maanden waarin door de  Bosvolkvrijwilligers de voorbereidingen voor de traditionele Damslag rommelmarkt getroffen werden.Zodat er op de eerste zaterdag in mei geld verdiend kon worden voor de activiteiten voor de jeugd in Edam. Anno 2020 zit er nog steeds geld in die pot. En het is nog steeds bestemd voor de jeugd van de gemeente Edam-Volendam, waar ook de Zeevang toe behoort. 

Twee keer per jaar, in mei en oktober komen de leden van het Damslagfonds bij elkaar om de aanvragen voor financiële ondersteuning te bespreken. Omdat het door het coronavirus nu heel lastig is om plannen te maken voor activiteiten die een opkomst van een grote groep kinderen verdienen, heeft het Damslagfonds besloten om de aanvraagperiode te verlengen. Dit geeft de (financiële) ruimte om activiteiten in de zomer te plannen en dan eventueel op korte termijn te organiseren. Heb je hier al wel ideeën over? laat het alvast weten via: info@damslagfonds.nl. 


BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook