Dag van de mantelzorg 2019

Alle mantelzorgers van de gemeente Edam-Volendam zijn uitgenodigd om op vrijdag 8 november deel te nemen aan één of meerdere van de onderstaande, kosteloze activiteiten. Deze zijn speciaal samengesteld om u in het zonnetje te zetten!


Verwenochtend
Een gezellige ochtend met koffie, gebak en een muzikale omlijsting. Dit is een mooie gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en even de tijd voor uzelf te nemen.
Vrijdagochtend van 10:00-11:30 uur. De Seevanck - ontmoetingscentrum 'De Appeltuin'.
Raadhuisstraat 5 Oosthuizen.


High Tea
Tijdens deze overheerlijke High Tea krijgt u de gelegenheid om te genieten van diverse lekkernijen in goed gezelschap van andere mantelzorgers.
Vrijdagmiddag van 13:00-15:00 uur. Van der Valk Hotel Volendam - 'Zuiderzeezaal'
Wagenweg 1 Katwoude.


De Proppies
De Proppies zijn een bekende muzikale familie uit Volendam. Speciaal voor de Dag van de Mantelzorg treden ze voor u op! Vrijdagavond van 18:30 tot 21:00 uur.
De Jozef. Sint Jozefstraat 2 Volendam.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan één of meerdere activiteiten? Meld u aan voor 1 november bij het Wijksteunpunt. Geen vervoer? Laat het ons weten! Contactgegevens Wijksteunpunt 0299-391507. wijksteunpunt@smdzw.nl. Dijkgraafposchlaan 8 Edam.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook