Dag beste kinderen,

Wat hebben de Pieten en ik genoten van de ontzettend gezellige intocht gisteren. Wat waren jullie met veel en wat zagen jullie er allemaal prachtig uit! Ook heb ik veel tekeningen en knutselwerkjes gehad, daar ben ik heel blij mee. Die krijgen een mooi plekje.
Wat ik ook fantastisch vind is dat de abseil Piet het vermiste cadeautje heeft gevonden! Zo kon ik de burgemeester hiermee verrassen en volgens mij was ze er heel blij mee.

Alleen vind ik het, zoals ieder jaar, ontzettend jammer dat ik niet ieder kind persoonlijk heb kunnen spreken. Ik vind het altijd zo fijn om te weten hoe het met iedereen gaat.
Dat is ook de reden dat ik nóg een feestje geef! Op zaterdag 23 november kom ik naar Café de Harmonie in Edam. Daar hoop ik zoveel mogelijk kinderen te kunnen spreken! Ik ben daar met mijn hoofdpieten en ook met spelletjes pieten. Als jullie even moeten wachten zullen zij gezellig spelletjes met jullie doen.
Wat ook leuk is: onze hoffotograaf Mario is er ook om foto's te maken: dan kunnen jullie met mij en de Pieten op de foto. Ontzettend leuk dus allemaal!

Komen jullie ook? Samen met jullie broertjes en/of zusjes? Dat zou ik heel gezellig vinden.
Toegangskaarten zijn helemaal gratis. Deze zijn vanaf vandaag op te halen bij Jorritsma Sieraden en Souvenirs, Kleine Kerkstraat 1 in Edam.

Hopelijk tot zaterdag!

Hartelijke groeten,
Sinterklaas.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook