Coronaproof de feestdagen in!

Iedere dag opnieuw worden we met z’n allen in meer of mindere mate op verschillende manieren er mee geconfronteerd: Corona.

Covid19 trekt een wissel op ieders leven. Het zorgt er voor dat we met heel veel zaken anders om (moeten) gaan.
Toch gaan we voor het positieve. Zo ook uiteraard voor de feestdagen in december.

Feestdagen welke nog meer dan anders in huiselijke sfeer zal worden gevierd. Maar ja…. Met hoeveel personen mogen we Sint en/of Kerst vieren?
Gerard Visser heeft weliswaar hier geen antwoord op. Doch biedt de Natuur-en Groentewinkel u wel voor Sint en Kerst gepaste oplossingen om deze feestdagen gezellig te houden.

Voor Sinterklaas heeft de Natuur-en Groentewinkel heerlijke smulpakketjes gemaakt geschikt voor vanaf 2 personen van diverse inhoud.
U kunt daarbij denken aan o.a. tapenade, waterland bier, wijn, nootjes.
U kunt deze pakketjes vanaf dinsdag bestellen.

Thuis uit eten
Nieuw met Kerst is het thuis uit eten. Gerard Visser biedt u twee complete Kerstmenu’s aan. Een menu heeft een traditioneel karakter. De anders is volledig vegetarisch met een oosters tintje.

Het complete betekent dat u een volledig kerstmenu op maat krijgt aangeboden met duidelijke omschrijvingen hoe u in de keuken de gerechten gaat bereiden. En alle ingrediënten die voor de gerechten nodig zijn, zitten in het menupakket. U hoeft nergens meer verder wat anders te halen. De hoeveelheden hebben wij op maat gemaakt voor een kerstmenu voor 2 personen.
Zogezegd een duurzame Kerst en nog gezellig ook!
Na Sinterklaas volgt meer informatie in de Stadskrant en sociale media.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook