Coronaproef gratis compost halen

Om je te bedanken voor het scheiden van jouw gft & etensresten bieden HVC en de gemeenten op zaterdag 27 maart gratis compost aan.

Normaal gesproken organiseert de Vereniging Afvalbedrijven de laatste zaterdag van maart de Landelijke Compostdag. Vanwege de coronamaatregelen gaat dat komend jaar helaas niet door. Daarom biedt HVC op de locatie Purmerend de mogelijkheid om op een coronaproof manier toch gratis compost af te halen. Na aanmelding kunnen inwoners met een auto mét aanhangwagen via de speciale drive-through compost ophalen. Het is dit jaar dus helaas niet mogelijk om zelf compost in bakken of zakken te scheppen.

Click & Collect Compost
Vooraf aanmelden voor deze Click & Collect Compost-actie is verplicht. Aanmelden kan via hvcgroep.nl/compost. Op het aanmeldformulier kies je een locatie en tijdvak van een uur waarin je langs wil komen. Ongeveer een week van tevoren krijg je een bevestiging met daarin het exacte tijdvak (15 minuten) waarin je compost kan komen halen. Bezoekers blijven tijdens het bezoek in de auto zitten, medewerkers van HVC scheppen compost in de aanhangwagen.
Let op: het is verplicht om een aanhanger af te dekken met een zeil of net. Hierop staat een forse boete als je dit niet doet. Meer informatie over gft & etensresten en het scheiden van afval vind je op www.hvcgroep.nl/gft.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook