Corona, van ontwrichting naar evenwicht - ingezonden brief

Wij zijn bezig gehoorzaam ons de opgelegde maatregelen met de bijbehorende sancties na te leven. Monddood kun je wel zeggen. Met onnatuurlijke contacten onderling en niet te vergeten, onderhevig aan het meest gevaarlijke virus dat over de mensheid wordt uitgestrooid: angst. BESTRIJDEN! staat er op het logo. Maar wat? Waar is de bron?

De bron is het vernielen en het systematisch uitputten van de aardse bronnen. Voor het gewin, groot geld, gepaard met macht, door enkelen, die denken het recht te hebben een patent op de aarde toe te eigenen. Moeder Natuur is bijna geheel geplastificeerd, is aan het stikken en kan haar kinderen geen voldoende lucht geven. Wij dus. Letterlijk verstikken. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen?

Evenwicht
Wat is de boodschap van dit ‘gekroonde’ virus? Bestrijden? Of onszelf in evenwicht brengen. Gaan we de zeeën - de oceanen die de temperatuur van de aarde regelen - schoonmaken? En er niets meer insmijten natuurlijk! Gaan we de bomen laten groeien? De longen van de aarde! Essentieel! Gaan we een gezonde economie zonder winstbejag ontwikkelen, opdat ook ‘tweedehands’ mensen goed kunnen leven? Gaan we nemen naar behoefte? Indien we gezamenlijk de ontwrichting gaan herstellen, herstellen wij vanzelf mee. Om een zin aan te halen van de Paus: “De mensen dachten gezond te blijven in een zieke wereld.”

Houd het kapje nog maar even op, maar word ondertussen in uzelf bewust en toon moed om zelfstandig te denken.
Anna Belle (www.sprekendenplanten.nl)


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook