Corona prikbus staat in Volendam

GGD Zaanstreek-Waterland zet een tweede prikbus in en breidt daarmee de mogelijkheden uit om in de regio zonder afspraak en dichtbij een prik tegen corona te halen. Dit past bij de gekozen strategie om van grootschalig en veel prikken tegelijk naar maatwerk te gaan. De bus staat vanaf 6 september één of meerdere dagen in Volendam.Iedereen van 12 jaar en ouder kan er zonder afspraak terecht voor een prik tegen corona. Op deze manier bieden we inwoners de mogelijkheid om alsnog een prik te halen. Het enige wat u hoeft mee te nemen is een identiteitsbewijs. Aan jongeren van 12 en 13 vragen we hun BSN-nummer Burgerservicenummer (BSN-nummer).


Kijk voor actuele standplaatsen en openingstijden op www.ggdzw.nl/prikbus. 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 11.30 – 18.30 uur. Zaterdag en zondag van 11.30 – 17.00 uur. Locatie Parallelweg Volendam. maandag 6 september, zondag 12 september, maandag 13 september.

Inwoners kunnen ook zonder afspraak naar de regionale basis priklocatie PG1 aan de Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam. Deze is geopend van zondag tot en met donderdag van 10.30 tot 19.00 uur.  

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook