Corona Collab op de Kaasmarkt

Corona Collab op de Kaasmarkt

Zowel de horeca als de evenementenbranche worden hard getroffen door de corona crisis. Het laatste evenement in deze gemeente was op 7 maart, 1 week voor de sluiting van onder andere de horeca. In de Grote Kerk in Edam vond Het Streek Bier Festival van N!eventz plaats, waar ook De Prinsenbar en KarelsWijnen aanwezig waren.

12 juli zou de volgende editie op de Kaasmarkt plaats vinden, maar gezien de maatregelen wordt dit te lastig. “Om te laten zien hoe ondernemend en creatief wij zijn, ook in moeilijke tijden, hebben wij een alternatief bedacht: Zomaer BBQ, een collab van De Prinsenbar, KarelsWijnen en N!eventz.” aldus eigenaar van N!eventz, Nikki de Graaf. “Wij als drie kleine ondernemingen in Edam bundelen onze krachten en willen graag toch iets moois neerzetten voor de liefhebber.”

In de middag steken deze creatieve ondernemers de BBQ aan op het Prinsenbarterras, op de Kaasmarkt, waar zij zes gerechten van de BBQ serveren voor € 27,50 per persoon. KarelWijnen schenkt heerlijke bijpassende wijnen en De Prinsenbar heeft uiteraard diverse bieren en cocktails. Het is ook mogelijk een speciaal samengesteld drankenarrangement, bijpassend bij de gerechten, te gebruiken voor € 21,50 per persoon.
Reserveer snel, want VOL = VOL!

Voor meer informatie en reserveren kijk op de Facebook of Instagram pagina’s van Nieventz, KarelsWijnen, De Prinsenbar of StreekBierFestivalEdam
Zomaer BBQ, 12 juli om 16:00 uur op de Kaasmarkt in Edam

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook