Concert Johan Brouwer in de Grote Kerk Oosthuizen

Concert Johan Brouwer in de Grote Kerk Oosthuizen

Op zaterdag 7 september zal Johan Brouwer om 20.00 uur in de Grote Kerk Oosthuizen een concert verzorgen op orgel en klavecimbel. Hij zal composities uitvoeren van o.a. Frescobaldi, Froberger, Kotter en J.S.Bach.
Johan Brouwer studeerde orgel en muziektheorie aan het Gronings Conservatorium en daarna klavecimbel aan het Amsterdams Conservatorium. Na zijn solisten examen volgde verdere studie bij de wereldvermaarde Gustav Leonhardt. Hij deed masterclasses bij Ton Koopman, René Saorgin en Jos van Immerseel.
Voor de werken van vóór de pauze wordt het befaamde middentoon-orgel van Oosthuizen bespeeld; het klavecimbel, waarop na de pauze werken van J.S. Bach worden uitgevoerd, is een kopie van een 17e eeuws Frans klavecimbel, gebouwd door David Rubio (1980) naar een instrument van Antoine Vaudry (1681).
De toegangsprijs voor het concert bedraagt € 15,- p.p.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook