Concert Edams mannenkoor Excelsior ‘knipoog naar Kerst’

Concert Edams mannenkoor Excelsior ‘knipoog naar Kerst’

Met Zangertjes van Volendam en Ensemble Concento

Op zondag 24 november geeft het Edams mannenkoor Excelsior een concert in de in de  Grote Kerk, Grote Kerkstraat 57, 1135BC  Edam. Het concert is in samenwerking met het bekende koor De Zangertjes van Volendam  en het Ensemble Concento. Het concert heeft de naam Een knipoog naar Kerst.

In 2015 en 2018 heeft het koor met dit thema, Een Knipoog naar Kerst, een prachtige concert gegeven en er waren  zeer enthousiaste reacties. Daarom brengen wij dit concert samen met de  zangertjes van Volendam en muzikale begeleiding van het Ensemble Concento met panfluit en viool. Beide koren zingen hun eigen repertoire maar samen zingen wij Angels Carol en What child is this? Het mannenkoor zingt Duitse- en Russische liederen maar ook het bekende Franse lied Minuit Chrétién en Noël Noél.
Het concert begint om 14.30 uur en de kerk is open om 14.00 u. De entree is € 15,- Tijdens de pauze is er een consumptie te verkrijgen. U  kunt kaarten kopen voor aanvang in de kerk of reserveren via ons mailadres excelsior-edam@live.nl

In de voorverkoop zijn de kaarten á € 14,- verkrijgbaar bij VVV Edam-Volendam en De Leuke Keuken, Kleine Kerkstraat 2, Edam.  Voor meer informatie kijk op de website: Edams mannenkoor Excelsior.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook