Computercursus in Bibliotheek Volendam

Het afgelopen jaar zijn er al enthousiast groepjes van start gegaan en in het nieuwe jaar kunnen er weer nieuwe cursisten aan de slag. Op maandag 7 en vrijdag 11 januari starten er weer nieuwe computercursussen voor beginners in de Bibliotheek Volendam.
Inhoud van de Computercursus; kennismaking met de computer: Wat kun je met een computer, wat is een bureaublad, hoe werkt de muis, en welke functie zitten er op het toetsenbord? Daarna vensters openen, documenten maken, kopiëren, illustraties invoegen en e-mails versturen. Tenslotte wordt de e-overheid behandeld: bijvoorbeeld informatie opzoeken via internet van de gemeente of digitale formulieren invullen van het UWV, maar ook hoe je de belastingaangifte kunt afhandelen met de computer.

Starters
De computercursus voor beginners start op maandag 7 januari van 10.00 – 12.00 uur en op vrijdag 11 januari van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Volendam. Deze cursus bestaat uit 9 ochtenden en de groep is niet groter dan 8 personen. Deelname kost €¬ 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden Bibliotheek.
Aanmelden kan via bibliotheekwaterland.nl en in de bibliotheek zelf.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook