Computer- en tablet cursussen in bibliotheken

In september starten er weer computercursussen voor de absolute beginner in de Bibliotheken Volendam en Purmerend. In de Bibliotheek Purmerend is er ook een korte vervolg cursus voor de iets gevorderde beginner. Tevens zijn er cursussen voor mensen die willen leren hoe ze op een tablet kunnen werken. Alle cursussen worden gegeven in samenwerking met ’ t Gilde Purmerend en Omstreken.

Computercursus voor beginners
De computercursus voor beginners start maandag 23 september van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Volendam en op dinsdag 24 september van 15.00 – 17.00 uur in de Bibliotheek Purmerend. Deze cursussen bestaan uit 9 ochtenden en de groep is niet groter dan 8 personen. Deelname kost €¬ 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden.

Tabletcursus voor beginners
De Apple -Ipad cursus start op dinsdag 24 september van 13.00 -14.30 uur. De bezitters van een Android-tablet kunnen beginnen op donderdag 26 september van 9.30 – 11.00 uur starten. Deze cursussen bestaan uit 8 dagdelen en men dient een eigen tablet mee te nemen. Kosten: € 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden.

Computercursus iets gevorderd
De cursus gevorderden wordt gegeven in de Bibliotheek Purmerend en start op woensdag 25 september van 14.00 – 16.00 uur. Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen. Kosten: € 17,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 20,00 voor niet-leden.
Aanmelden vooraf via www.bibliotheekwaterland.nl/cursus of in 1 van de 5 bibliotheekvestigingen.
 
Computer- en tablet cursussen in bibliotheken

Computer- en tablet cursussen in bibliotheken

In september en oktober start er weer een computercursus voor de absolute beginner in de Bibliotheek Volendam.
Inhoud van de cursus; kennismaking met de computer: Wat kun je met een computer, wat is een bureaublad, hoe werkt de muis, en welke functie zitten er op het toetsenbord? Daarna vensters openen, documenten maken, kopiëren, illustraties invoegen en e-mails versturen. Tenslotte wordt de e-overheid behandeld: bijvoorbeeld informatie opzoeken via internet van de gemeente of digitale formulieren invullen van het UWV, maar ook hoe je de belastingaangifte kunt afhandelen met de computer.
De computercursus voor beginners start op maandag 24 september van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Volendam. En op vrijdag 26 oktober van 10.00 – 12.00 uur. Deze cursussen bestaan uit 9 ochtenden en de groep is niet groter dan 8 personen. Deelname kost €¬ 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden Bibliotheek.
Aanmelden kan via bibliotheekwaterland.nl en in de bibliotheek zelf.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook