Communicatie-activiteit in het fort

Communicatie-activiteit in het fort

Zondag 15 september vindt in het Fort bij Edam voor de tweede keer een communicatie-activiteit plaats onder de titel: “Hallo”.

Deze activiteit is speciaal bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en bestaat uit verschillende onderdelen. De kinderen moeten (verstopte) zenders opsporen, ze gaan seinen met vlaggen en lichtsignalen, ze leren een radiostation te bedienen, ze gaan hun naam seinen op een Morse-computer, ze maken verbinding met een ander radiostation en ze maken kennis met allerlei telefoonverbindingen. Tenslotte gaan ze een codewiel knutselen.

Het fort is open van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is op deze dag voor kinderen gratis, volwassenen betalen de normale toegangsprijs van € 3,50.

NB.: In het kader van de Open Monumentendag is het fort alléén open op zaterdag 14 september, dus niet de zondag. De toegang is dan voor iedereen gratis.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook