Catwalk door Edam-Volendam

Catwalk door Edam-Volendam

Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar zijn er veel burgerinitiatieven ontstaan waaronder de berenjacht. Hierbij verschenen er door het hele land duizenden beren achter het raam zodat kinderen tijdens een wandeling op ‘jacht’ konden naar beren.

In de huidige tweede lockdown worden er lang niet zoveel dingen georganiseerd als tijdens de eerste keer. Daarom gaan we in de gemeente Edam-Volendam een Catwalk organiseren. Het idee is hetzelfde als de berenjacht, alleen nu worden het katten.

Iedereen kan meedoen
Het is voor jong en oud, iedereen kan meedoen aan de Catwalk. Maak een tekening, knutselwerk, schilderij of kunstwerk van een kat en plaats deze achter je raam aan de straatkant. Ook foto’s, boeken en ansichtkaarten zijn welkom, zolang er maar een kat op staat.

Katten
Alle katten bij elkaar vormen dan één grote katten expositie door de stad die door iedereen te bezoeken is tijdens het wandelen. Een heuse Catwalk. We hopen op veel deelnemers en zijn heel benieuwd naar de creatieve reacties! En geniet vooral van elkaars kunstwerken.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook