Buurtvereniging ‘Rond de Speeltoren’

Dit jaar vervalt de traditionele barbecue op het Speeltoren-terrein vanwege de vele restricties omtrent corona. Als troost biedt de buurtvereniging  haar leden een mandje aan met lekkere broodjes en jam. Samengesteld door Bakhuis de Koophandel aan de Voorhaven. Op 24 september wordt het mandje aan alle leden verstrekt.

Het is wel van belang  dat de bewoners hun contributie voor 2021 voor 21 september betaald  hebben om voor dit mandje in aanmerking te komen. Het zou jammer zijn als u deze heerlijkheden mis loopt. Maak  uw contributie over op Regiobank NL53 RBRB 0964 9696 29 o.v.v. contributie 2021.  De contributie bedraagt € 30,- en € 15,- voor alleenwonenden.
Eet u smakelijk!
Buurtvereniging ‘Rond de Speeltoren’

Buurtvereniging ‘Rond de Speeltoren’ combineert de jaarlijkse barbecue met een excursie naar het fort van Edam. Zaterdagmiddagmiddag 15 september worden de leden om 15.00 uur  op het fort verwacht.

De laatste jaren hebben de vele vrijwilligers hard gewerkt om van het fort een bezienswaardigheid te maken, waar Edam trots op kan zijn. Na de rondleiding is er tijd voor een drankje en om 18.00 uur kan men genieten van een heerlijke barbecue verzorgd door slagerij Taam. Thomascafé zorgt voor tafels, stoelen en een drankje. Eindtijd: 20.30 uur.

Leden betalen € 12,50 p/p en kinderen tot en met 14 jaar zijn gratis. Drankjes zijn voor eigen rekening. Leden kunnen zich aanmelden d.m.v. het invullen van het strookje op de uitnodiging en het strookje met daarbij € 12,50 p/p inleveren op Lingerzijde  16, 38 of no. 70. Doet u dit  voor
12 september dan zijn er  voldoende gidsen aanwezig om u rond te leiden.  Denkt u ook nog aan het formulier van de gemeente betreffende ‘de Integrale Veiligheid’? U kunt dit ook bij de bestuursleden inleveren.
Graag willen we het boekje ‘De Winkelstraten van Weleer’ onder ieders aandacht brengen. Het boekje is verkrijgbaar in de Leuke Keuken voor € 15,-.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook