Buurtfeest Singelwijk zondagmiddag 23 september

Bewoners van de Singelwijk kunnen op de nationale burendag in het weekend van 23 september hun hart ophalen met een buurtfeest op het schoolplein van basisschool De Piramide.

Van twee tot vijf uur ’s middags is door buurtbewoners van alle leeftijden te genieten van een gevarieerd programma: kinderactiviteiten, sport en spel voor jongeren, creatieve workshops, bijzondere lekkernijen, muziekoptredens, informatiestands en natuurlijk elkaars gezelschap.

Het buurtfeest is een initiatief van buurtcommissie Singelwijk. Dit is een samenwerking van actieve bewoners die zich willen inzetten voor het verbeteren van de gezelligheid en de leefbaarheid in de wijk. Medewerking wordt verleend door sponsorende voorzieningen en lokale bedrijven.

Iedereen die zich geroepen voelt mee te doen met de buurtcommissie en het buurtfeest is van harte welkom. Aanmelden kan via de mail: singelwijk@outlook.com, of facebook: buurtcommissie Singelwijk.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook