Burendag in de Paltrokmolen

Burendag in de Paltrokmolen

De Nationale Burendag, zaterdag 25 september, werd ook in de Paltrokmolen gevierd. Een klein feestje waarbij iedereen z’n eigen drankje verzorgde en veel buren spontaan aan kwamen dragen met allerlei lekkere hapjes. 

Alle bewoners van de Paltrokmolen waren welkom. Er werd goed gebruik gemaakt van de uitnodiging, de meeste buren kwamen wel even een borreltje drinken. Juist ook voor degenen die er nog niet zo lang wonen was dit een leuke manier om kennis te maken met de buurtgenoten. En vooral door corona was het erg leuk om elkaar weer even te zien en bij te praten. 

Het was een supergezellige middag waarbij het weer zich gelukkig van zijn beste kant liet zien. Volgend jaar Burendag is nog veel te ver weg, dus wie weet krijgt deze middag een vervolg rond de decembermaand met een glühweintje om warm te blijven!


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook