BSO Majest aan de bak met Bakdag voor SOS Kinderdorpen!

Donderdag 24 oktober doet Buitenschoolse opvang Majest mee met de nationale AAN DE BAKDAG 2019! De kinderen gaan die dag cup cakes bakken voor SOS kinderdorp voor kinderen in Kenia.

Judith de Groot: “Samen met onze kinderen van de bso gaan we een steentje bijdragen om de kinderen in kinderdorp Meru goed te kunnen verzorgen en op te laten groeien in goede omstandigheden in het kinderdorp. Maar ook familie versterkende programma’s voor kwetsbare families.”

Een belangrijk onderdeel  van dit programma is het versterken van vaardigheden van de ouders om voor hun kinderen te zorgen. Focus ligt daarbij op voeding, onderwijs, hygiëne en opvoedingsvaardigheden.

Iedereen die wil helpen/ donatie wil doen is welkom op 24 oktober in de Blokwhere school, Oosterom 1 Volendam. Tussen 10.00-11.30 uur staat de koffie klaar en kunt u cup cakes kopen en opeten! Dit kan ook tussen 16.00-18.00 uur. We hebben dan onze verkoopkraam staan speciaal voor deze actie! Hopelijk tot dan!! Voor meer informatie over de bakdag met bso Majest (of een online donatie/gift) en het kinderdorp Meru in Kenia kunt u kijken op www.aandebakdag.nl
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook