Bruisend begin van de heropening sportscholen

Bruisend begin van de heropening sportscholen

‘WE KUNNEN WEER FITTER WORDEN’

Het gemis van sportscholen werd tijdens de Corona crisis pijnlijk duidelijk. Bewegen is dé remedie om het risico op zwaar ziek worden te beperken. En om dat te bewerkstelligen is het nodig om in actie te komen. Gelukkig zijn de sportscholen vanaf 1 juli heropend en wordt er weer volop gesport om fitter te worden en blijven. In het bijzonder bij de vrouwenfitnessclub: Fit4lady Volendam

We spreken met Jolanda Peerdeman en Eva Karregat, coaches van deze sportschool  “We zijn zo blij”, vertelt Eva. “In de tussenliggende periode hebben we met onze leden buiten getraind en het weer werkte toen erg mee. Dat was heel positief, want we zagen dat de dames daar grote behoefte aan hadden. We gaven online thuistrainingen via video op onze eigen Fit4lady app, maar dames misten het sporten en samenzijn met andere vrouwen. Daar gaat gewoon een hele positieve en fijne dynamiek van uit!”

Veilig sporten
Jolanda “Vrouwen vinden sporten bij Fit4lady leuk. Onze unieke 30 minuten-circuittraining leent zich makkelijk om de veiligheid en 1,5 meter te waarborgen. Het vereist wat extra tijd om de dames goed te blijven begeleiden, maar dat doen we nu eenmaal graag. Overal in de club is desinfecterende gel en zijn papieren handdoekjes aanwezig. We leven nauwgezet de regelgeving van het RIVM na en houden ons aan het protocol dat door Preventieteam NL Actief is opgezet.”

In 3 weken fitter worden
Eva vervolgt met een uniek aanbod: “We ontvangen daarom graag nieuwe leden op de club en hebben nu een actie waarbij dames 3 weken kunnen komen sporten. Ze krijgen goede begeleiding op de club door onze personal coaches en via onze Fit4lady app krijgen ze toegang tot extra online trainingen om weer fitter te worden. Daarnaast kunnen ze hun leefstijl veranderen met behulp van onze voedingstips en gezonde recepten. Zo kunnen we iedere vrouw naar een gezonde leefstijl laten bewegen, ongeacht gewicht, fitheid en leeftijd!”, zegt Jolanda tot slot lachend.

Foto: ©Marjolein Moens

Fotobijschrift: Fitter worden, juist nú. Vrouwenfitnessketen Fit4lady Volendam is er klaar voor!

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook