Broeckgouw steeds groener


De wijk begint te aarden! Waar aan de noordkant het natuurpark steeds meer vorm begint te krijgen en de eerste recreatieve toestellen worden geplaatst, zijn de meeste woningen in dit deel van de Broeckgouw af. Ook wordt de wijk steeds groener. Rond de basisschool ’t Kofschip klinkt het gezellige rumoer van tientallen spelende kinderen. 

Om de hoek ligt de duurste straat van de wijk: de Nieuwendieplaan. De ene villa is hier nog groter dan de ander. Alle vrijstaand en met een forse groenstrook achter de woning. De straat zelf is een echte laan met mooie bomen en mooie huizen. 

Hoewel er nog wel enkele jaren gebouwd wordt in de vroegere Zuidpolder, krijgt de Broeckgouw steeds meer allure. En wordt compleet met een supermarkt, twee scholen, Centrum Jeugd en gezin en (uiteindelijk) een Woonzorgcomplex.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook