Breng je stem uit voor IJsvereniging Edam!

De Rabobank Clubkas Campagne van Waterland en omstreken biedt leden een prachtige kans om de kas van IJsvereniging Edam te steunen. Een landijsbaan is de grote droom!

Rabobank leden kunnen hun stem uitbrengen vanaf 23 april t/m 14 mei. Zij ontvangen per post een unieke code met een link naar de stemsite.
Ieder lid mag maximaal twee stemmen uitbrengen op de IJsvereniging.
Bestuurslid Jacques Snoek: “Om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen kunnen de leden ook hun familie, vrienden en kennissen die ook lid zijn van de Rabobank inschakelen om ook op de IJsvereniging te stemmen.” 

Landijsbaan
Als de gemeente besluit om het terrein naast de Singelweg gedeeltelijk als parkeergelegenheid te gaan gebruiken, wil IJsvereniging daar graag een landijsbaan creëren.
De opbrengst van deze campagne kan een financiële opsteker worden voor het verwezenlijken van dit zo gewenste doel van de vereniging!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook