Bouw Botterwerf van start!

Veel vrolijke gezichten tijdens het startsein voor de bouw van de nieuwe Botterwerf in Volendam. Cliënten van Odion onthulden een doek op het hek waarna diverse sprekers iets vertelden over dit mooie en ambitieuze project dat zorgt dat een stukje Volendamse geschiedenis een nieuw leven krijgt.

Burgemeester Lieke Sievers en wethouder Vincent Tuijp brachten woensdag een toast uit op een voorspoedige bouw. Die moet leiden tot een mooie scheepswerf geleid door de Vereniging Behoud de Volendammer Botters waar de historische botters en kwakken onderhouden gaan worden. Met daarbij dagbesteding en werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Odion zal hierover regie gaan voeren. Op de werf maar ook in het restaurant dat als een zogeheten social firm zal worden opgezet en ingevuld door Niels Veerman en Marion Breij.
Aannemer Klies en Jozef zal de bouw uitvoeren. Tom, Hugo, Bram, Danny en Danny, Patrick, Rico en Richard onthulden het bord.

 


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook