Bosvolkkamp 2021…???

Bosvolkkamp 2021…???

Gaat het nou door? Gaat het niet door? Een vraag die bij menig kind (en ouder) door het hoofd spookt. Normaliter rond deze tijd is de inschrijving al ruimschoots getart en verheugen wij ons op het leukste kamp van Nederland dat weer komen gaat. Maar helaas loopt het ook dit jaar weer anders dan gepland. Na veel wikken en wegen komt het Bosvolk-bestuur met het volgende bericht.

“In een tijd waarin veel zomeractiviteiten en festiviteiten wederom worden geannuleerd staan wij voor de keuze om Bosvolkkamp wel of geen doorgang te laten vinden. Géén kamp organiseren is eigenlijk geen optie. En dus gaan we er met alle vrijwilligers alles aan doen om, in welke vorm dan ook, een kamp te organiseren. De vraag is echter, wat is er mogelijk? En binnen welke kaders mogen wij iets organiseren? En voor welke aantallen? Het zijn vragen waar we nog geen antwoord op hebben en de reden is bekend…”

Toch, de ervaring leert! En met de vorige editie heeft Bosvolk laten zien dat het organiseren van een kamp ook ten tijde van een pandemie best mogelijk is. “Daarom hebben wij besloten om in ieder geval de inschrijving  op 1 april te openen! Uiteraard met de kanttekening dat wij tot nader orde niet weten hoeveel deelnemers wij mee mogen nemen en in het meest trieste geval de kans bestaat we het hele feest moeten afblazen. Voor nu houden wij het maximum van 75 kinderen aan.
Zie www.bosvolk.nl voor het inschrijfformulier en meer informatie.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook