Bosvolkers verkopen weer oliebollen

Bosvolkers verkopen weer oliebollen

Ook dit jaar verzorgen de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Bosvolk op Oudjaarsdag de traditionele oliebollenverkoop. Voor € 0,99 ct. per stuk, of 10 voor € 8,50, heb je heerlijke oliebollen en/of krentenbollen in huis voor een verrukkelijk Oud en Nieuw! 

Op veler verzoek kan je dit jaar ook bij Bosvolk terecht voor overheerlijke appelbeignets (alleen op bestelling: € 2,25 per stuk of 10 voor € 20,-). De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan het populaire ZIPP- en Bosvolkkamp, waarvan de inschrijving begin 2019 geopend wordt.

Afhalen
Op maandag 31 december staan de vrijwilligers van 8.00 tot 15.00 uur voor je klaar in de Harmonie te Edam, waar je van een lekkere kop koffie, warme chocolademelk of glühwein kan genieten. Neem de kinderen mee, want ook voor hen is er wat leuks te doen! Lukt het niet om langs te komen en de bestelling op te halen? Bezorging is ook mogelijk!

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina: Bosvolkkamp. Bestellen kan via: bosvolk@gmail.com en 06-83341234.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook