Boekhandel het Pakhuys bestaat één jaar!

Boekhandel het Pakhuys bestaat één jaar!

Ruim anderhalf jaar geleden kregen Esther, Franny en Tineke het idee om een boekwinkel te beginnen Het pand aan de Lingerzijde kwam vrij en wat Edam na de brand in de Hoogstraat miste was een boekwinkel. Een nieuwe uitdaging!

“We zijn nu een jaar open en zijn nog steeds erg blij met de stap die we genomen hebben. We hebben veel geleerd en vooral genoten van de enthousiaste reacties van onze klanten,” vertelt Esther.

Jong en oud
De winkel zelf – gelegen in de schaduw van de Speeltoren - is een gezellige hotspot geworden voor jong en oud. Veel inwoners zijn blij met een winkel ‘waar je ontspannen op zoek kan naar een mooi boekwerk.’ De jarige boekhandel biedt een enorme keuze en de eigenaren zijn goed ingevoerd als het gaat om achtergronden en kennis over boeken.

Lokaal winkelen
Naast een uitgebreide collectie aan literatuur, kinderboeken, poëzie en kookboeken kunt u bij het Pakhuys in de Lingerzijde ook terecht voor kaarten, kalenders en kantoorartikelen. “We zijn ontzettend blij met onze klanten en dat de Edammers graag lokaal hun inkopen doen, hebben ze in de afgelopen periode wel bewezen!”

Kerstcadeau bedrijven
“We willen bedrijven graag de mogelijkheid bieden hun kerstcadeau voor hun medewerkers bij ons te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een boek, een bon of een pakket door de werkgever zelf samengesteld. Bedrijven kunnen ons hierover mailen. info@pakhuysboeken.nl”

Klanten van het Pakhuys die graag rustig hun sint inkopen  willen doen kunnen een tijdslot reserveren. Dat kan van 23 nov tot en met 4 december op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag!
Voor het reserveren kunt u contact opnemen met de winkel. Mobiel: 06 41923740.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook