Boekenmarkt Amnesty

Zaterdag 10 november houdt Amnesty International Edam-Volendam de jaarlijkse boekenmarkt in Winkelcentrum Havenhof in Volendam. De boekenmarkt start om 10 uur en duurt tot 16 uur. Kom ook gezellig struinen tussen de duizenden boeken die wij voor u hebben verzameld.

 
Boekenmarkt Amnesty

Op zaterdag 29 oktober organiseert de werkgroep Amnesty International Edam-Volendam een boekenmarkt in Winkelcentrum de Havenhof in Volendam. De boekenmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er zijn boeken in veel categorieën én voor een heel mooi prijsje.
Met het kopen van boeken steunt u direct het werk van Amnesty International, de organisatie die ten doel heeft de mensenrechten in de hele wereld te bevorderen.
Voor informatie over de werkgroep, zie: www.edamvolendam.amnesty.nl of telefonisch bij: Henny de Boer, 0299-362441.
Boekenmarkt Amnesty

Op zaterdag 3 november a.s. organiseren wij een grandioze boekenmarkt voor dubbel voordeel. Voordeel voor u: Prachtige spannende, romantische, interessante, leuke mooie boeken voor prettige prijsjes. Het andere voordeel is dat u met uw aankoop het werk van Amnesty International steunt, nog elke dag hard nodig in deze wereld. Met uw aankoop geeft u een medemens een lichtje in de duisternis. Dit jaar wederom een enorme hoeveelheid boeken. De boekenmarkt vindt plaats op zaterdag 3 november 2012 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Winkelcentrum Havenhof te Volendam. P.S. Wij kunnen helaas geen boeken meer accepteren.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook