Bluesfestijn in Mahogany Hall

Bluesfestijn in Mahogany Hall

Op zaterdag 9 januari 2010, start Mahogany Hall de concertenreeks in 2010 met de Crushers 2 Blues Band.

Crushers 2 is een nieuwe Nederlandse bluesband bestaande uit de bluesmuzikanten Ralph de Jongh (zang, gitaar), Jasper Mortier (drums) en local hero Jan Mittendorp (bas).
 
Ralph de Jongh behoeft eigenlijk geen introductie meer. In een paar jaar tijd klom hij vanuit het niets naar status van één van de meest begaafde bluesmuzikanten in Nederland. Jasper Mortier is free lance basgitarist (zowel elektrisch als op staande bas) en is gespecialiseerd in blues-en rootsmuziek. Derde in de rij is Jan Mittendorp, hem kennen we als manager en basgitarist van Boo Boo Davis, maar ook van het label Black and Tan / Crossroads.
 
‘Crushers 2’ is gewoon een geïmproviseerd project met geïmproviseerde muziek. Waar het precies vandaan komt en welke richting het uit zal gaan weten we niet en doet niet zozeer ter zake. Laat de muziek maar spreken en voor de rest zien we wel”. Aldus woordvoerder Jan Mittendorp.
 
Het concert wordt live uitgezonden door LOVE radio.
Harry Hulskemper verzorgt voor LOVE de verbindende praatjes en interviews en zal daarbij worden bijgestaan door de technici van de Lokale Omroep.
 BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook