Biologisch bier lekker, dichtbij!

Biologisch wijnen worden in de Natuur-en Groentewinkel Gerard Visser geruime tijd aangeboden. Het zijn heerlijke wijnen die worden gewaardeerd. Een Bio-biertje liet nog even op zich wachten. “Totdat we op verzoek van Bierderij Waterland hun bierassortiment zijn gaan proeven. En het moet gezegd worden. Deze Bio-biertjes zijn verdomd lekker!”

Biologisch, goed van kwaliteit en smaak. Deze bieren van Bierderij Waterland voldoen er prima aan. Logischerwijs staan de biertjes daarom nu in de Natuur-en Groentewinkel Gerard Visser.

Het Bio-bier assortiment heeft een lekkere en originele variatie van blond bier tot tripel. En wat het nou zoveel leuker maakt, zijn bovenal de keuzen van de namen.
“Broeker blonde, Marker maagd, Kattekwaad, Hoppy Hannah en de Gouden Bocht. Namen die herkenbaar zijn en waar je direct wat bij voelt. En het is ook echt zo. Gewoon een stukje magie vanuit de buurt.”

Kortom u staat met beide benen in de grond van Waterland als u zo’n biertje drinkt (met mate). En droomt u weg en geniet u optimaal van de geneugten van het leven.

Bier dat biologisch is en duurzaam. Dat is wat u kan verwachten van de duurzame winkel van Waterland die staat in Edam: Natuur- en Groentewinkel Gerard Visser.

Nu ter kennismaking  deze week 10% korting(!) op de Bio bieren van Bierderij Waterland in Natuur- en Groentewinkel Gerard Visser.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook