Binke!: Nederpop uit Volendam

Binke!: Nederpop uit Volendam

Volendam is een nieuwe band rijker. Binke! Deze vier man sterke formatie wordt geleid door de jonge bevlogen singer/songwriter John Binken.

Het geluid van de traditionele Volendamse ‘Palingsound’ is bij Binke! nergens te bekennen.
Nederlandstalige rockpop met teksten die multi-interpretabel zijn, maar nergens storend of onbehoorlijk.

De poëtische wijze waarmee John de moeilijke momenten in zijn leven, het maken van verkeerde keuzes, de drug die liefde heet, en drugs in het algemeen beschrijft doet denken aan De Jeugd van Tegenwoordig, Doe Maar en ook Leonard Cohen.
De band Binke! is op dit moment haar eerste album ‘Het Verkeerde Pad’ aan het opnemen in Studio Arnold Mühren in Volendam.
Zondag 15 juni, 17.00 uur.

Honky Tonk Men
Honky Tonk Men komt uit de omgeving tussen Hoorn en Amsterdam. Vijf muzikanten met jarenlange ervaring in de rockabilly, country, singer-songwriter en Bluegrass scene in Nederland hebben de handen in een geslagen om de hun liefde voor hun muziek te delen.

Welke muziek? Honky tonk! Wat is Honky Tonk? De muziek die in de VS in de honky tonks (cafés)  werd en nog steeds wordt gespeeld. Puttend uit de rijke historie van country en honky tonk muziek laten zij de Nederlandse Honky Tonk’s (cafés) hun muziek van o.a. Johnny Horton, Cash, Dale Watson en minder bekende helden horen.
Zondag 22 juni, 17.00 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook