Bijeenkomst Grijs, Groen & Gelukkig over Moestuinieren bij De Meermin

De Zorgcirkel en IVN Natuureducatie werken samen binnen het programma ‘Grijs, Groen & Gelukkig’ om het zorgcentrum De Meermin in Edam te vergroenen en een natuurrijk activiteitenprogramma aan te bieden.
Op woensdag 13 juni  om 9.30 uur is er een volgende bijeenkomst in de tuin waarbij moestuinieren centraal staat. De bijeenkomst vindt (gedeeltelijk) plaats in de tuin van De Meermin.

Deze ochtend vertelt Agnes van Eyck, voorzitter van de Tuindersvereniging Edam, iets over moestuinieren.  Wat komt er allemaal kijken bij een moestuin? Wat moet je zoal doen in een moestuin en wanneer? Ook zal zij iets vertellen over de Tuindersvereniging in Edam.
Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen en gaan we zelf aan de slag met het zaaien en poten van plantjes voor de nieuwe moestuin van De Meermin.

Iedereen welkom!
Altijd al iets meer willen weten over moestuinieren en ervaring willen opdoen met zaaien en poten?
Kom dan op 13 juni om 9.30 uur naar de Meermin om samen met bewoners en medewerkers een begin te maken aan de moestuin voor de Meermin. U bent van harte welkom!
Locatie: Zorgcirkel locatie De Meermin, Paulus Pieterstraat 1, Edam
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook