Bibliotheken na Hemelvaart gedeeltelijk open

De directie en medewerkers van de Bibliotheek hebben er naar uitgekeken om weer bezoekers te kunnen ontvangen. En eindelijk is het zover. Op maandag 25 mei gaan de bibliotheekvestigingen Beemster, Edam, Landsmeer, Purmerend en Volendam weer open voor het lenen en inleveren van materialen.

De openingstijden voor deze gedeeltelijke openstelling zijn:

Volendam: maandag t/m vrijdag van 12.00 - 15.00 uur; Edam: maandag t/m vrijdag van 12.00 - 15.00 uur.

Tijdens de openstelling heten wij onze leden welkom om te lenen via zelfservice, het terugbrengen van materialen kan aan de buitenzijde van het gebouw via de inleverbus. Er zijn op deze tijden geen toiletten toegankelijk en er zijn geen faciliteiten als printen/kopiëren, koffie/thee, leestafels of computers beschikbaar. Ook is belangrijk te weten dat iedereen bij binnenkomst wordt gevraagd om maximaal 20 minuten de tijd te nemen om weer nieuwe materialen uit te zoeken. Dit vanwege een snelle doorstroom van bezoekers omdat de Bibliotheek maar een maximaal aantal bezoekers mag toelaten. Klantenservice bieden wij op afstand via een speciale klantentelefoon die tijdens de openingsuren gratis is te gebruiken.

Met de Afhaalbieb gaat de Bibliotheek door. Er kunnen nog steeds Verrassingstassen worden besteld online en later worden afgehaald. De afhaalbieb voor Verrassingstassen en gereserveerde materialen blijft op maandag, dinsdag en woensdag van 11.00 – 13.00 uur. 

Een Verrassingstas bestellen kan via www.bibliotheekwaterland.nl. Wel lenen maar nog geen lid? Lid worden kan ook via de website en een lidmaatschap is tot 18 jaar gratis.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook