Bewoners kunnen profiel nieuwe Provinciecommissaris bepalen

Tot en met 23 november kunnen de inwoners van de provincie Noord-Holland via internet aangeven welke eigenschappen zij belangrijk vinden voor een nieuwe commissaris van de Koningin.

De heer Borghouts neemt op 1 december 2009 afscheid als commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland. Provinciale Staten zoeken nu een opvolger en zij vinden het belangrijk dat dit iemand is die goed bij Noord-Holland past. Om iedereen de gelegenheid zijn/haar mening te geven staat er tot en met 23 november a.s. een vragenlijst met stellingen op de website van de provincie. De fractievoorzitters zullen de reacties als advies meewegen bij het opstellen van de profielschets.
Provinciale Staten hopen dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van de mogelijkheid om hun mening te geven. De raadpleging kunt u vinden op www.noord-holland.nl bij het onderdeel Procedure nieuwe cdK.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook