Betoverende sfeer bij Strandbad Paviljoen

Betoverende sfeer bij Strandbad Paviljoen

Het was een forse investering maar het resultaat is prachtig: de buitenlampjes die de bomen voor het Strandbad Paviljoen aan de Edamse haven verlichten zorgen voor een betoverend mooi effect! Uitbaatster Elsa Besseling hoopt dat de gemeente het initiatief oppakt en de weg richting paviljoen eindelijk wil voorzien van meer verlichting..

Als je de donkere parkeerplaats nabij de camping voorbij bent val je in een zee van lichtjes. De locatie, met het mooiste uitzicht op het IJsselmeer, is sinds vorig jaar ook geopend in de winter. Van donderdag tot en met zondag is het ook (of is het juist!) op onstuimige dagen een heerlijke plek voor een drankje of een diner.

Verlichting parkeerplaats
Elsa hoopt alleen dat de gemeente nu ook werk gaat maken van de weg er naar toe. “Het zou het heel fijn zijn indien hier gewone straatverlichting wordt geplaatst in het belang van de veiligheid in de meest brede zin. Er komen zoveel bezoekers richting camping, paviljoen en jazzclub dat dat geen overbodige luxe is!”


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook