Betaalbare prijzen starterswoningen Broeckgouw

Toekomstige bewoners van De Hors, fase 6 in de Broeckgouw, zullen maximaal € 200.000,- gaan betalen voor een woning. In het voorjaar van 2021 start de verkoop.

De gemeente heeft op basis van verschillende woononderzoeken een aanbod samengesteld dat uitgaat van vooral kleinere woningen. Het plan bestaat uit zeven geschakelde woningen, vier beneden- en bovenwoningen en 24 appartementen.  Alle woningen zullen zo’n 55 vierkante meter beslaan, exclusief een kleine buitenruimte.

De woningen zijn vooral bedoeld voor jongeren uit de zogeheten ‘vergeten doelgroep’: starters die buiten het huidige koopaanbod vallen en niet te veel verdienen (of te lang moeten wachten) voor een huurwoning.

Om te zorgen dat deze woningen ook bij genoemde doelgroep terecht komen wordt het huidige verkoop- en toewijzingsbeleid iets aangepast.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook