Bestel vanaf nu maaltijden online bij de Prinsenbar!

De Prinsenbar word ontdekt op gebied van maaltijden. Afgelopen zomer kwamen er al veel ‘locals’ op het nieuwe terras op de kaasmarkt om een hapje te eten. Blij verrast door de kwaliteit.

Bij de Prinsenbar tappen ze niet alleen het perfecte biertje, ze kunnen wel degelijk ook uitstekend koken. Tijdens de tweede lockdown is hier op verder geborduurd.
Een wekelijks wisselend menu met gevarieerde gerechten wordt tegen een betaalbare prijs aangeboden. Met een hoop positieve reacties tot gevolg en een vaste kern met klanten die wekelijks de maaltijden bestelt.

Webwinkel!
Achter de schermen gebeurde er meer. In de afgelopen periode is gewerkt aan een webshop.
Vanaf vandaag zijn de maaltijden online te bestellen en kan de Prinsenbar met trots melden het eerste café restaurant uit Edam te zijn in het bezit van een webwinkel.

Op de webshop staan alle gerechten die verkrijgbaar zijn, zoals soepen, stamppotten, stoofpotten en tal van wereldgerechten, maar ook een ruime keuze aan speciaal bieren, frisdranken en wijn.
Vele gerechten zijn altijd verkrijgbaar maar ook vele zijn wisselend. Je kunt er in ieder geval altijd terecht want de openingstijden zijn 7 dagen in de week van 16:00 tot 20:00.

Kijk snel op www.prinsenbar.nl om jouw bestelling te plaatsen. Deze kan worden afgehaald in het (in de eerste lockdown volledig vernieuwde) eetcafé of word binnen Edam en Volendam gratis bij u thuis bezorgd.

Bestellen via het inmiddels bekende nummer 06-25040860 blijft uiteraard ook gewoon mogelijk. Eet smakelijk!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook