Belgen en Ieren èn lokaal talent in de Harmonie


Belgen en Ieren èn lokaal talent in de Harmonie


Bruno Deneckere is een Gentse singersongwriter die sinds het opdoeken van zijn garagerockband The Pink Flowers (1986-1995) solo andere paden verkent. Als ambachtelijk songsmid doorspekt Bruno Deneckere z'n liedjes met invloeden uit de beste Amerikaanse tradities: country, folk, blues en Americana.

De Belgische muzikant Bruno Deneckere draait al een hele tijd mee in het Belgische muziekwereldje. In 2013 verscheen het live album Bruno Deneckere & Nils De Caster Live' en het is deze Nils De Caster die ook op het nieuwe album 'I Remember The Day', de muzikale compagnon is van Bruno. Bruno komt solo naar de Harmonie.


Donderdag 6 februari 2100 uur.The Drunken Parrot Drivers


Wat krijg je als je Guinness en moonshine met elkaar mengt en er een flinke scheut losbandigheid aan toevoegt? The Drunken Parrot Divers!
Deze kwajongens spelen een mix van Ierse pub kneiters en authentieke bluegrass krakers. Liedjes die tot leven komen in de kroeg. Dus bestel nog een pint en grijp je maten bij de schouders.
Ze brengen een heerlijke en  eerlijke vorm van Bluegrass. Een mix van oude en nieuwe bluegrass op het randje. Voor hun EP “Or Else The Sun” hebben ze zich maanden lang teruggetrokken in de “Misty Oaken Hollows” van Noord-California. De Harmonie is vereerd dat deze band in Edam passeert om de gospel van hun geweldige bluegrass te kunnen verkondigen.


Zondag 2 februari 17.00 uur.Anemone


Anemone is de band rondom frontman en liedjessmid Xander van Dijck, die je misschien nog wel kent van de psychedelische folkpoppers The Afterveins. Als gitarist en manager van The Afterveins dwong hij een tv-optreden af bij DWDD, speelde hij festivals plat en is hij de trotse eigenaar van twee 
lovend ontvangen albums. Verwacht scherpe pop songs met een rauwe rand. Op drums de Edammer Roemer Vermeulen.
Vrijdag 7 februari, 22.00 uur.

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook