BelevenisTafel brengt mensen bij elkaar!

BelevenisTafel brengt mensen bij elkaar!

Maandag 14 mei wordt in de Meerwijk aan de Dijkgraaf Poschlaan 8 in Edam een demonstratie verzorgd van de zogeheten BelevenisTafel. Een middel om verschillende doelgroepen laagdrempelig met elkaar in verbinding te brengen.

De tafel is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plek neergezet kan worden. Het belangrijkste kenmerk van de BelevenisTafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren. Er is software beschikbaar voor diverse leeftijden en doelgroepen.

Zorg waarbij de beleving centraal staat wordt steeds belangrijker om bewoners van woonzorgcentra actief te houden. Deze zorg houdt rekening met iemands persoonlijkheid en zijn of haar behoeften in plaats van beperkingen.

De software van BelevenisTafel biedt bewoners van woonzorginstellingen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen. Bovendien helpt de software de apathie van de dementerende oudere te doorbreken.

Om de mogelijkheden van de BelevenisTafel te leren kennen en om te kijken wat de meerwaarde van de tafel kan zijn voor de doelgroepen waar we mee werken, zal er op maandag 14 mei om 14.00 uur een demonstratie van de BelevenisTafel gegeven worden door Arjan Kraijo van Onwijs.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook