Bedevaart naar het Heilige Land

Voor de vierde maal organiseert de werkgroep van de Nicolaasparochie een parochiereis. Na de goed geslaagde reizen naar o.a. Rome, Assisi en Lourdes, waarvan alle deelnemers bijzonder enthousiast terugkwamen, staat komend voorjaar een achtdaagse reis naar het Heilige Land op het programma. 29 maart 2011 vertrekt de groep per autobus naar Schiphol, en vliegt vervolgens naar Tel Aviv.

Deze bedevaart voert u langs alle belangrijke hoogtepunten van het Heilige Land. We bezoeken de Geboortekerk in Bethlehem en in Jeruzalem ziet u het Tempelplein, de Klaagmuur, de Olijfberg en Gethsemané. De dagtocht naar de Dode Zee is eveneens een hoogtepunt. In het groene Galilea bezoekt u bijvoorbeeld Nazareth, Tabcha en Kapernaum en maakt u een mooie boottocht op het Meer van Galilea. Aan de kust ziet u de historische plaatsen als Akko en Caesarea.

Pastoor Petros Berga reist met de groep mee en zal de dagelijkse eucharistieviering verzorgen tijdens de bedevaart. Het belooft een prachtige reis te worden voor diegene die in een korte tijd wil kennismaken met de belangrijkste bezienswaardigheden van het boeiende land Israël. De prijs is € 1332,- op basis van een tweepersoonskamer. Dit is inclusief de heen- en terugreis van en naar Schiphol per touringcar.

 
Geïnteresseerd?
Mocht u interesse hebben in de reis, kunt u voor aanmelding of meer informatie terecht bij Christine Vreeswijk (email: christine.vreeswijk@quicknet.nl of tel. 06 18167991). Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wacht daar niet te lang mee, men moet zich vóór 25 januari aangemeld hebben.BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook