Baudet lapt alles aan zijn laars - ingezonden brief lezer

Tijdens het interview in het televisieprogramma Nieuwsuur van zaterdag 27 februari jl. werd Thierry Baudet door journalist Mariëlle Tweebeeke behoorlijk aan de tand gevoeld.

De helft van de mensen die op Forum voor Democratie willen stemmen, denkt dat de corona bewust is ontwikkeld om mensen wereldwijd te onderdrukken. Corona is een complot! Het is onderzocht door IPOS (kiezersonderzoek) in opdracht van Nieuwsuur. Trouwens onder alle Nederlanders koestert 11 procent dat geloof.

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet zei verder in het programma dat corona minder gevaarlijk is dan in mei 2020 werd gedacht. Volgens hem is er sprake van een ‘globalistische machtsgreep’. Thierry Baudet houdt zich absoluut niet aan de corona maatregelen. Hij lapt alles aan zijn laars.

COVID-19 is een wereldprobleem. Het virus is een sluipmoordenaar.

57 procent van de FvD-kiezers wil zich niet laten inenten tegen corona. Het virus is voor hen overigens niet het voornaamste verkiezingsthema; ze vinden immigratie en asiel belangrijker.

Thierry Baudet is geen politicus in de zin des woords. Zijn programmapunten staan op een A-4 vermeld met geen enige onderbouwing. Opruien en andere belachelijk maken dat is zijn sterkste punt. Thierry Baudet  heeft een gedrag van een autoritaire hooghartige narcistische  blaaskaak. Maar ook eigenlijk een zielig persoon. Hij doet mij zo denken aan het type Donald Trump.~

Tot slot, beste mensen wordt wakker en gebruik het gezonde verstand.
Cor Wouda (niet gebonden aan een politieke partij)

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook