Basketbal proberen? Zet 23 augustus in de agenda!

Zit jouw kind op de basisschool en wil hij of zij eens een andere sport proberen? Kijk dan of Basketbal iets voor hem of haar is.

Op zondag 23 augustus organiseert Basketbalvereniging Volendam een basketbal clinic voor de jeugd van de basisscholen. Uiteraard zijn ouders ook van harte welkom.
De clinic beging om 11.00 uur in De Seinpaal en duurt anderhalf uur. Ervaren spelers en trainers staan klaar om de kinderen kennis te laten maken met de verschillende aspecten van Basketbal: dribbelen, overgooien (passen), verdedigen en schieten. Ook spelen de kinderen onderling een korte wedstrijd. Voor de deelnemers is er na afloop een leuke herinnering.

Kom langs tijdens de trainingen
Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de reguliere trainingen om te kijken of het bevalt. De jeugd traint op dinsdag en donderdag in de namiddag. Wedstrijden spelen doen we altijd in overleg met de ouders en het kind. Elke seizoen zijn er zo’n 10 wedstrijden voor en na de kerstvakantie. Basketbal is overigens niet duur en daarom betaalbaar voor elk gezin. Kijk eens op onze site www.basketbalvolendam.nl voor meer informatie.

Graag zien we zoveel mogelijk kinderen tijdens de clinic op 23 augustus; vraag vriendjes/vriendinnetjes/buurtkinderen om mee te komen! Je mag je vooraf aanmelden (niet verplicht) via info@basketbalvolendam.nl. Ook als je vragen hebt dan horen we dat graag natuurlijk. De entree voor de clinic is gratis. Dank hiervoor ook aan onze vaste sponsoren.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook