Barrie Stevens ontroert met eigen verhaal: ‘I’m an Artist’

Barrie Stevens ontroert met eigen verhaal: ‘I’m an Artist’

Barrie Stevens ontroert met eigen verhaal: ‘I’m an Artist’  
Zingen, dansen, acteren, talloze verkleedpartijen en vooral… een indringend verhaal vertellen. Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd vol in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan te vermaken in de theatervoorstelling I’m an Artist. 

Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag hij al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakte van hem de meest positief gestemde en bekendste choreograaf en entertainer van Nederland. 

Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster - Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt. 
Een intiem levensverhaal in een grootschalige revue, uitgevoerd door slechts twee Artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk. 

‘I’m an Artist’ is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.
Spel en zang: Barrie Stevens. Piano en muzikaal leider: Alberto Klein Goldewijk

Toegang € 17,50. Zondag 17 oktober; aanvang 15:30 uur.  www.kerkbeets.nl        
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook