Bakhuis de Koophandel wint Opsteker!

Bakhuis de Koophandel wint Opsteker!


De jaarlijkse prijs voor de Edamse ondernemer die zich in het afgelopen jaar het meest heeft weten te onderscheiden is gegaan naar Carin Reyneveld en Nick Kos van Bakhuis de Koophandel. De ambachtelijke bakkers die sinds een jaar actief zijn kregen de meeste stemmen van hun collega’s.

De mededeling van Sylvia van Leeuwen, bestuurslid van ondernemersvereniging Edam, bracht een traan bij Carin. Samen met haar man Nick bouwden ze in korte tijd aan een enthousiaste klantenkring die in grote getale de weg naar de nieuwe bakkerij aan de Voorhaven weet te vinden.

De nieuwe ondernemers ontvingen uit handen van Sylvia, die zelf tweede werd als gevolg van haar inspanning om in Volendam een tweede vestiging voor Vrouwen van Sereen te starten, een bos bloemen en het bronzen beeldje. 

Ook het Pakhuys, de nieuwe boekhandel had veel stemmen gekregen. Het ondernemersklimaat van Edam lijkt weer een beetje in de lift te zitten, zag ook Ronald Schot, voorzitter van de OVE. Hij hield het dit jaar kort. In zijn openingswoordje refereerde hij naar aanstaande ontwikkelingen. Zoals de komst van woningen aan de Baandervesting, waar naar al die jaren van malaise nu eindelijk schot in lijkt te komen. En de komst van winkels met woningen in de Hoogstraat, die het centrum weer moet opwaarderen. Ook het feit dat veel ondernemers hun zaak hebben verbouwd het afgelopen jaar, of plannen maken voor verbeteringen, geeft aan de negatieve spiraal is doorbroken!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook